Trusa Farduri The Nude Palette UCANBE

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90Β RON (TVA inclus) PRP: 90,00Β RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri UCANBE The Nude Palette te invita sa pasesti intr-o noua dimensiune a stralucirilor in machiajul ochilor! Cele 18 nuante ale paletei sunt o splendoare a feminitatii ce atrag prin selectii inovative de nudes si rubine.

Colectia de culori pe care ti-o propune paleta UCANBE promoveaza armonia, fiecare culoare avand iscusinta de a crea combinatii reusite cu oricare alta dintre ele. De la un efect de afine zemoase la unul de cupru lustruit, poti recrea cele mai noi modele de machiaje in tendintele momentului.

Colectia incepe cu o nuanta de culoarea pielii pe care o poti folosi usor ca baza pentru intensificarea culorilor. Contine 4 farduri din noua generatie de culori metalice cu efect reflectorizant.

Pasiunea pentru fardurile cu glitter este satisfacuta de 2 nuante indraznete de burgundy si rosu. Elementele inedite ale paletei se finalizeaza intr-o esenta de sidef in culoarea rubinului. Restul de 10 farduri au finisaj mat ce respecta aceleasi standarde inalte de pigmentare intalnite in toata paleta Aromas.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Farduri UCANBE The Nude Palette va deveni noua ta colectie fundamentala de culori la care te intorci in fiecare zi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review