Trusa Farduri Suede Matte Mid-Tone Mauve Pink #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 65,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Suede Matte Mid-Tone Mauve Pink se potriveste oricarei personalitati datorita nuantelor  neutre! Cele 24 de nuante pot fi folosite atat pentru realizarea unui machiaj de zi, natural cat si pentru unul de seara, indraznet.

Trusa de farduri in 24 de culori va ofera paleta perfecta pentru nenumerate combinatii de machiaj care nu vor trece neobservate. Aceasta trusa de farduri a fost conceputa special pentru a fi partenerul perfect in calatorii, oferind o gama variata de nuante de farduri.

Fardurile din aceasta paleta superba au o textura matasoasa si catifelata, oferind un aspect impecabil. Este combinatia perfecta de nuante calde sidefate!

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Farduri Suede Matte Mid-Tone Mauve Pink este o paleta cu 24 farduri pentru ochi cu nuante de nude completate de culori reci si intense de albastru.

Obtine un make-up de calitate cu aceasta paleta versatila cu 24 de nuante! Sunt cele mai ravnite si cele mai bine vandute palete de farduri, testate de make-up artisti profesionisti, intens pigmentate.

Aceasta trusa de farduri este creata in mici loturi controlate pentru a mentine calitatea pigmentului, integritatea pulberii si consistenta. Are o textura ultra-fina care confera tenului un aspect catifelat, fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect radiant si intens.

Comanda chiar acum Trusa Farduri Suede Matte Mid-Tone Mauve Pink si vei primi un cadou surpriza!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review