Trusa Farduri si Glitter Glamierre Rainbow Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
37,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2230

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Indiferent de personalitatea dumneavoastra, va veti regasi in fiecare zi cu aceasta Trusa Farduri si Glitter Glamierre Rainbow Limited Edition. Aceste 4 nuante mari de glitter de ochi si 6 nuante de fard mat pot fi folosite atat pentru realizarea unui machiaj de zi, natural cat si pentru unul de seara, indraznet.

Trusa de farduri si Glitter va ofera paleta perfecta care va permite sa faceti nenumarate combinatii de machiaj care nu va trece neobservat. Aceasta trusa de farduri a fost conceputa special pentru a fi partenerul perfect pentru calatorie, oferind o gama variata de nuante de farduri. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Fie ca ai ochii caprui, albastri sau verzi, trusa de farduri contine nuante potrivite oricarei culori, pentru ca privirea ta sa fie mereu remarcata.
Comanda chiar acum Trusa Farduri si Glitter Glamierre Rainbow Limited Edition si vei primi un cadou surpriza.
Frumusetea ochilor tai se va armoniza perfect cu texturile delicate ale pigmentilor fini, din compozitia formulelor cosmetice.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review