Trusa Farduri Renaissance Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2086

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Indiferent de personalitatea dumneavoastra, va veti regasi in fiecare zi cu aceasta Trusa Farduri Renaissance Limited Edition in nuante mate, sidefate si metalice. 

Cele 14 nuante pot fi folosite atat pentru realizarea unui machiaj de zi, natural cat si pentru unul de seara, indraznet.
Trusa de farduri va ofera paleta perfecta care va permite sa realizati nenumarate combinatii remarcabile de machiaj. Aceasta trusa de farduri a fost conceputa special pentru a fi partenerul perfect pentru calatorie, oferind o gama variata de nuante de farduri.

Aceasta trusa farduri contine 14 farduri superbe pentru a obtine un aspect impecabil. Vedeta acestei selectii este cu siguranta rosul intens, singurul care poate realiza un machiaj al ochilor romantic si modern.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Formula matasoasa si catifelata a acestor farduri pentru ochi asigura o aplicare uniforma si impecabila.

Aceasta trusa de farduri este creata in mici loturi controlate pentru a mentine calitatea pigmentului, integritatea pulberii si consistenta. Are o textura ultra-fina care confera tenului un aspect catifelat. Fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect radiant si intens.

Daca va doriti un machiaj mai natural, dar care sa se potriveasca si pentru evenimentele la care participati, puteti sa va achizitionati Trusa Farduri Renaissance Limited Edition! 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review