Trusa Farduri Profesionala Ultra Violet Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90ย RON (TVA inclus) PRP: 85,00ย RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Realizeaza un makeup de senzatie in culoarea anului, cu Trusa Farduri Profesionala Ultra Violet Special Edition! Contine 35 de farduri mate si sidefate, in nuante graduale de mov si culori ce completeaza cu succes movul.

Movul intens numit „ultra violet” a fost ales culoarea anului de institutul Pantone. Asadar foloseste-l cat mai des si include-l in makeup-ul si tinutele tale!

Trusa Farduri Profesionala Ultra Violet Special Edition are pigmenti fini cu aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

E o trusa de machiaj portabila, usor de strecurat in geanta, ce poate sa te insoteasca oriunde. Creezi un machiaj care se asorteaza cu orice tinuta, de zi sau de seara, tonurile de mov fiind adecvate tuturor nuantelor pielii si ochilor.

Trusa de farduri Ultra Violet contine farduri intens pigmentate, vibrante care pot fi adaptate pentru mai multe stiluri de makeup. Este potrivita atat pentru utilizarea in saloane cat si pentru uz personal.

Cele 35 de culori din Trusa Farduri Profesionala Ultra Violet Special Edition te vor ajuta sa fii spectaculoasa si frumoasa in orice imprejurare!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review