REDUCERI de până la -70%. PROMOȚII LIMITATE 🍁
  
  
  
  
 Poze Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition

  • Poze Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition
  • Poze Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition
  • Poze Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition
  • Poze Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition

Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition

Pret vechi: 120 RON Reducere 54%

Pret promotional: 54,90 RON

Livrare Rapida in 24-48 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus

Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition oglindeste stilul fabulos al influencer-ului in domeniul frumusetii, Carli Bybel, creatoarea acestui produs (cu aproape 6 milioane de abonati pe Youtube)!

Paleta contine 15 farduri pentru pleoape si 6 farduri mari de iluminare si bronzare, o combinatie uimitoare de nuante calde si dulci - roz, aurii si bronz perlat.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Este usor sa lucrezi cu pulberile fine ale fardurilor cu putere mare de asezare pe pleoape. Au ambele tipuri de texturi: mata si stralucitoare. Unele farduri prezinta si efect duochrome. Este ideala atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de ocazie.

Iluminatoarele sunt cremoase si ultra pigmentate si atat de puternice si stralucitoare incat e o reala placere sa lucrezi cu ele. Acestea ofera un aspect aproape umed, metalic la nivelul pielii, ce reuseste sa evidentieze frumos trasaturile fetei.

Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition are un ambalaj elegant, cu design ce imita suprafata marmurei si include o oglinda frumoasa. E compacta si usor de pregatit pentru calatorii.

Alege Trusa Farduri Ochi si Iluminatoare Carli Super Edition pentru o bogatie de farduri calde si iluminatoare de poveste!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Truse FarduriProduse recomandate