Trusa Farduri New York City Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri New York City Collection este ideala pentru un machiaj fermecator ce se adapteaza atat evenimentelor de zi cat si de seara!

Trusa Farduri New York City Collection este o trusa make-up profesionala cu 12 farduri pentru ochi. Ofera o gama variata de nuante neutre, dar si sidefate cu tonuri calde. Potrivite pentru toate tipurile de ten si culorile de ochi!

Trusa Farduri New York City Collection este o paleta de farduri profesionala care poate fi folosita atat pentru umbrirea, evidentierea cat si pentru definirea ochilor si sprancenelor.

Obtine un make-up de calitate cu aceasta paleta versatila cu 12 nuante! Sunt cele mai ravnite si cele mai bine vandute palete de farduri, testate de make-up artisti profesionisti.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Aceasta trusa de farduri este creata in mici loturi controlate pentru a mentine calitatea pigmentului, integritatea pulberii si consistenta. Are o textura ultra-fina care confera tenului un aspect catifelat, fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect radiant si intens.

Nuantele de bej, incorporate in trusa de farduri pot fi folosite la evidentierea si iluminarea trasaturilor, iar fardurile de maro inchis inlocuiesc cu succes pudra de contur.

Comanda chiar acum Trusa Farduri New York City Collection cu 12 culori si vei primi un cadou surpriza!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review