Trusa Farduri Glitter Ochi Mermaid Glitter Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
68,90Β RON (TVA inclus) PRP: 150,00Β RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Glitter Ochi Mermaid Glitter Limited Edition e trusa preferata a fetelor din lumea intreaga! Inspirata de lumea povestilor cu sirene, include 32 de culori vibrante in farduri super pigmentate, cu sclipici integrat, dar si cu textura mata si satinata, care completeaza glitter-ul.

Varietatea aventuroasa de culori creeaza posibilitati nenumarate si combinatii uimitoare. Sunt excelente pentru machiajul de petrecere, de nunta sau de club. Machiajul de ocazie permite folosirea culorilor aprinse si a glitter-ului, accentuand privirea si oferind un aspect atragator.

Trusa Farduri Glitter Ochi Mermaid Glitter Limited Edition are pulberi cu ingrediente de inalta calitate, ce pastreaza machiajul o lunga perioada de timp, intreaga zi, fara sa se deterioreze. Intreaga selectie este extrem de pigmentata, cremoasa si neteda.  

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Fardurile de ochi cu glitter nu se aplica la fel ca cele mate sau satinate. Mai intai, trebuie pregatita pleoapa cu o baza de fard sau primer inainte. Foloseste o pensula plata de fard de ochi si intinde o baza subtire cremoasa, care sa sustina straturile de machiaj. Pentru control, textura glitter-ului se aplica cel mai bine tot cu o pensula. Aseaza glitter-ul prin miscari mici, de tapotare, astfel incat produsul se fie intins uniform si frumos.

Incearca Trusa Farduri Glitter Ochi Mermaid Glitter Limited Edition si straluceste!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review