Trusa Farduri Mate Sidefate si Metalice Desert Fashion Eyeshadow Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2082

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Obtine un machiaj chic si elegant in nuante potrivite tenului tau cu Trusa Farduri Mate Sidefate si Metalice Desert Fashion Eyeshadow Palette!

Aceasta trusa de machiaj contine 18 nuante de farduri sidefate si metalice. Expertul in frumusete va ofera o trusa farduri in nuante vibrante, intens pigmentate care reflecta peisajul exotic al desertului arab. 

Culorile din aceasta trusa de farduri se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor in exteriorul ochiului. Ai la dispozitie tot ce iti doresti, atat din punct de vedere al culorilor, cat si al texturilor usor de aplicat si rezistente.

Trusa farduri contine o mare varietate de nuante cu o putere mare de acoperire si o pigmentatie puternica chiar de la prima aplicare. Este o paleta de farduri ideala pentru un look fresh si diferit in fiecare zi.

Aceasta trusa de farduri contine 18 nuante versatile care pot fi stratificate in combinatii infinite pentru a crea o gama variata de stiluri de make-up diferite cu o singura paleta. De la aspectul subtil, natural pana la un make-up indraznet stralucitor, aceasta paleta va deveni accesoriul esential.

Alege Trusa Farduri Mate Sidefate si Metalice Desert Fashion Eyeshadow Palette pentru a te colora mereu in functie de starea de spirit!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review