Trusa Farduri Magic Book

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90ย RON (TVA inclus) PRP: 190,00ย RON
73
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2099

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fane ale lui Harry Potter, pregatiti-va! Trusa Farduri Magic Book vine cu 12 nuante de vis, mate, metalice si perlate, foarte pigmentate, inspirata de povesti si magie.

Cutia deosebita a paletei este in forma de carte de epoca, legata in piele, cu scris din folie de aur si oglinda de dimensiuni mari.

Pe langa faptul ca ambalajul arata fermecator, fardurile sunt create din ingrediente de inalta calitate. Pulberile sunt macinate fin si se simt matasoase pe pleoape. Pot fi utilizate umede sau uscate si se blenduiesc perfect. Rezista intreaga zi.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Farduri Magic Book contine aceste culori: Broomstick (maroniu mat), Sorcerer (rosu metalic), Cloak  (gri mat), Potions (verde de smarald, metalic), Prophecy (alb perlat), Salem (cupru, metalic), Merlin (albastru safir), Bewitched (auriu stralucitor), Cauldron (negru precum carbunele), Spell book (mahon perlat), Charms (roz somon), Jinx (argintiu stralucitor metalic).

Realizeaza machiaje ca prin farmec cu Trusa Farduri Magic Book! Magia este sa crezi in tine!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review