Trusa Farduri Infinite Beauty Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2070

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Am reunit pentru tine cele mai bune farduri de pleoape in Trusa Farduri Infinite Beauty Limited Edition! Astfel vei putea crea un look impecabil indiferent de stilul de machiaj pe care-l adopti sau bugetul de care dispui.

Aceasta trusa de make-up contine 6 farduri mate si 9 farduri sidefate ce te vor uimi prin culori pigmentate si rezistente.

Paleta de culori farduri Infinite Beauty Limited Edition iti permite sa te joci cu forma ochilor tai. In plus, poi folosi formulele drept eyeliner, culoare pentru pleoape, uscat sau umed, pentru un machiaj office discret, smokey eyes seducatori sau pentru a-ti ilumina pometii.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Aceeasi trusa te insoteste si in machiajul buzelor! Daca iti doresti un ruj mai rezistent, trece degetul printr-un fard de pleoape intr-o nuanta similara rujului si tapoteaza-l apoi pe buze.

Trusa Farduri Infinite Beauty Limited Edition are o gama variata de nuante ce te va ajuta sa realizezi un make-up profesional, in concordanta cu orice tinuta alegi sa porti.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review