Trusa Farduri In Bloom Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90Β RON (TVA inclus) PRP: 140,00Β RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Trusa Farduri In Bloom Limited Edition e una din cele mai bine vandute truse ale brandului. Contine 12 farduri de calitate, ultra pigmentate si amestecabile, cu finisaj mat si satinat, pentru a crea look-uri impresionante sau subtile, ce se potrivesc oricarei ocazii.

Fardurile frumoase se simt moi si sunt usor de amestecat. Uleiul mineral din compozitie calmeaza si inmoaie pielea. Pulberile aluneca ca o crema pe pleoape si au putere mare de sedere, rezista intreaga zi pe suprafata pielii fara a se deteriora.

Selectia culorilor este una foarte reusita, de la nuante luminoase nude la ciocolatiu bogat. Exista aici 9 farduri mate intense si uniforme si 3 farduri satinate de o stralucire vibranta.

Cele 12 nuante: Charmer (alb unt), Jetsetter (camel cald), Rocker (camel stralucitor), Smokeshow (maro inchis), Flower child (piersica nude mat), Smarty pants (bronz), Firecracker (bronz stralucitor), Activist (maro mat), Funny girl (sampanie), Sweetheart (piersica), Rebel (castaniu cald), Leader (maro purpuriu).

Trusa Farduri In Bloom Limited Edition e prezentata intr-o carcasa eleganta metalica, aurie in exterior si capac roz-purpuriu, cu design floral. Are integrata o oglinda mare, iar dimensiunea sa e potrivita pentru calatorii.


Valabilitate: 36 luni de la deschidere



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review