Trusa Farduri Highly Pigmented

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 67,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Highly Pigmented iti ofera acces la o colectie seducatoare de culori pentru ochi! Datorita versatilitatii selectiei de nuante, vei putea realiza machiaje naturale dar si machiaje de seara.

Trusa Farduri Highly Pigmented contine farduri sidefate cu reflexii de diamant. Astfel va ofera posibilitatea sa va realizati un make-up stralucitor si sofisticat.

Fardurile de ochi din aceasta paleta sunt durabile, usor de utilizat, au o textura fina, de lunga durata. Aceasta trusa este potrivita pentru ochi si obraz, indiferent de tipul de piele. 

Este o trusa de farduri perfecta atat pentru uz profesional cat si pentru uz personal. Fie ca te pregatesti pentru festival sau o petrecere, aceasta trusa pentru farduri este este cea mai buna solutie. 

Trusa Farduri Highly Pigmented este o paleta cu 15 de farduri pentru ochi in culori nude dar si indraznete de fuchsia, baby blue si albastru intens. 

Aceasta paleta de farduri are o textura ultrafina care confera tenului un aspect catifelat. Fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza. 

Nuantele de bej, incorporate in trusa, in tonuri mai deschise sau mai inchise, pot fi folosite ca pudra de obraz. Fardurile de maro inchis inlocuiesc cu succes pudra de contur. Fie ca ai ochii caprui, albastri sau verzi, trusa contine nuante potrivite culorii irisului, pentru ca privirea ta sa aiba mereu o stralucire naturala.

Comanda chiar acum trusa de farduri profesionala cu 15 de culori Trusa Farduri Highly Pigmented!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review