Trusa Farduri Glitter Ochi Beauty Glazed Glitz Glam Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 130,00 RON
69
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Glitter Ochi Beauty Glazed Glitz Glam Special Edition include in aceeasi paleta 5 farduri cu glitter si 5 farduri mate de dimensiuni mari. Fardurile sunt extrem de pigmentate si intense.

Nuantele calde de rosu ale fardurilor mate flateaza orice culoare de ochi. Cu ajutorul fardurilor glitter, vei straluci cu machiaje extravagante.

Fardurile pot fi folosite umed sau uscat, pentru cele cu sclipici se recomanda utilizarea unei baze umede sau a adezivului pentru glitter. Fardurile glitter sunt un amestec de nuante calde si reci si se simt texturate, cele mate sunt cremoase si se blenduiesc cu usurinta. Pigmentii puternici rezista bine pe suprafata pielii si sunt rezistenti la apa.

Textura este tip pudra compacta cu particule foarte stralucitoare care reflecta lumina in mii de scantei aprinse. Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate sau pe obraji.

Glitter-ul se aplica pe pleoape, direct pe alte farduri, peste baze de machiaj colorate, pe buze dupa aplicarea rujului, pe obraji sau pe corp. Glitter-ul ofera stralucire de lunga durata.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Farduri Glitter Ochi Beauty Glazed Glitz Glam Special Edition se prezinta intr-o carcasa dreptunghiulara, cu un design feminin si inchidere magnetica.

Culorile fardurilor: roz, portocaliu-teracota, maroniu-rosiatic, maro-visiniu, rosu fructe de padure

Nuantele de glitter: argintiu, auriu sampanie, auriu, roz, fuchsia-rosu


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review