Trusa Farduri Febble Impressive 19

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
65
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Febble Impressive 19 isi extrage puterea seductiei din fascinatia metalelor pretioase. Puternic pigmentate, cele 19 farduri compun o colectie inedita de culori luminoase sau misterioase pentru ca tu sa-ti realizezi lookul dorit.

Datorita ingredientelor de calitate alese in jurul pigmentilor intensi si a uleiurilor minerale pure, fardurile de pleoape Febble se prind foarte bine de piele sau fond de ten. Mai mult, mineralele sunt delicate chiar si cu tenul sensibil, oferind doar placerea unor machiaje inedite. 

Alegerea speciala de farduri se concentreaza pe echilibrul texturilor. Paleta contine 8 farduri metalice, 6 culori sidefate si 5 farduri mate. Cromatica trusei are la baza nuante nude dulci ce pot realiza machiaje deosebite de zi insa notele de varf promoveaza si culori curajoase de ametist, rubin, smarald si alte simboluri ale cutezantei.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Fiecare dintre cele 19 farduri se intinde cu usurinta pe piele din cateva miscari de pensula. Rezultatul va fi mereu unul reusit ce se va bucura de o rezistenta indelungata. In plus, formula speciala activeaza si proprietati waterproof.

Alege Trusa Farduri Febble Impressive 19 si vei fi inspirata zilnic sa creezi machiaje naturale sau de seara iesite din comun!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review