Trusa Farduri Fantasy Beauty #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90ย RON (TVA inclus) PRP: 110,00ย RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2741

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Fantasy Beauty #02 este o paleta care cuprinde cele mai ravnite nuante, respectand noile tehnici de realizare a produselor dedicate pleoapelor. 

Trusa este compusa din 39 de culori intens pigmentate neutre, colorate, sidefate sau mate. Aceasta paleta este ideala pentru realizarea unor machiaje vibrante, extravagante dar si pentru realizarea unor machiaje de zi sau de seara.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Aplica culorile neutre pentru a realiza un efect de tranzitie, in timp ce fardul alb poate fi aplicat in coltul intern al ochiului sau pe arcada sprancenelor pentru un efect de intensificare.

Inspira-te de la cei mai in voga beauty vloggeri si realizeaza si tu machiaje cu cele mai ispititoare si nonconformiste culori ale acestei palete, precum portocaliul sau verdele. Imaginatia ta nu are limite, iar Trusa Farduri Fantasy Beauty #01 este ideala pentru un make-up de durata.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review