Trusa Farduri FallDream Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
47,90 RON (TVA inclus) PRP: 115,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri FallDream Limited Edition - o combinatie de 20 de culori calde, cu toate fardurile de care ai nevoie pentru a realiza un machiaj perfect! Aceasta trusa este realizata in colaborare cu beauty influencer-ul Laura Lee, cu experienta vasta in domeniul makeup-ului si milioane de followers pe retelele de socializare si Youtube.

Paleta contine farduri cu pigment puternic, intr-un amestec de finisaje care surprinde. Atat cele mate, cat si cele stralucitoare contin o formula cremoasa. Astfel sunt foarte catifelate si dispun de o capacitate de blenduire fantastica.

Trusa Farduri FallDream Limited Edition ofera nuante pentru toate ocaziile, permitandu-ti sa treci de la neutru la spectaculos in cateva minute. Culorile uimitoare functioneaza excelent impreuna, fardurile se combina si se completeaza.

Printre nuantele clasice de farduri ce nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa profesionala, se strecoara cateva nuante unice, nemaintalnite in alte colectii celebre.

Iata care sunt culorile acestei palete: Basic (crem deschis), Sugah (sampanie), Priss Pot (piersica mat), Mama Bird (portocaliu), Raga Muffin (teracota) Larlee (piersica perlat),Tickled Pink (roz metallic), Hiss Fit (bronz metallic), Bitty (ruginiu metalic),1988 (portocaliu inchis), Fleeky (galben auriu), Britches (roz portocaliu), Fried (maro-verzui), Yoshi (maro metallic), Rammer Jammer (bordeaux), Alabama (maro visiniu), Wiskers (maro), Bubs (ciocolatiu), Smashlee (verde metallic), Lou (negru mat).

Pulberile sunt create din ingrediente de calitate, macinate fin, infuzate cu ulei de jojoba. Aceasta constructie de calitate ofera textura cremoasa si putere extraordinara de amestecare.

Carcasa trusei, eleganta si cu un aspect compact, ce o face adecvata purtarii sale in geanta, are o oglinda mare incorporata.

Fardurile sale functioneaza perfect cu ochii albastri, verzi ori caprui, oferindu-le contur si stralucire. Realizeaza un makeup senzational cu Trusa Farduri FallDream Limited Edition!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review