Trusa Farduri ColorsGlam Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri ColorsGlam Special Edition iti daruieste 20 de culori mistuitoare! Fardurile hiperpigmentate cu texturi variate, mate, metalice sau cu aspect de satin, sunt un vis pentru orice iubitor de produse de makeup.

Pulberile contin ingrediente de buna calitate, intr-o formula infuzata cu ulei de jojoba, ce favorizeaza capacitatea de amestecare a culorilor. Fardurile se blenduiesc cu usurinta si au o putere de acoperire incredibila.

Acest amestec de farduri stralucitoare si mate ofera un aspect perfect pentru orice ocazie. Datorita lor, poti realiza machiaje de zi, naturale si fine, ori speciale, folosind culorile puternice ale trusei.

Majoritatea paletelor de farduri de ochi nu reusesc sa obtina echilibrul perfect intre fardurile asemanatoare si cele complementare. Nu este cazul acestei palete. Selectia de culori este senzationala, tonurile calde sunt suficiente si complementare.

Chiar si cel mai deschis fard al paletei se bucura de un pigment incredibil. Functioneaza perfect cu ochii albastri, verzi ori caprui, oferindu-le contur si stralucire.

Carcasa trusei, eleganta si cu un aspect compact, ce o face adecvata purtarii sale in geanta, are o oglinda mare incorporata. Pulberile sunt macinate fin, simtindu-se delicat la atingere.

Trusa Farduri ColorsGlam Special Edition contine aceste culori: Ploof (trandafiriu inchis), Crystal (sampanie), Thanks a Latte (crem nude), Transition (cafeniu), Hashtag (teracota), Awesome Sauce (cupru), Bestie (crem scortisoara), Toffee (maro gold), Chill (galben), How U Doin (portocaliu bronz), Bat My Eyes(maro cu nuante de mov), Cool beans (roz cald), R U Kitten Me (maro cu tonuri de rosu), So,Jelly (roz puternic), On Fleek (portocaliu gold), Brownie Points (maro visiniu), Teddy Bear (ciocolatiu), Glamping (rosu stralucitor), Cranberry (fuchsia), Wine N Dine (rosu orange).

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review