Trusa Machiaj Colorful Woodland, 95 culori Farduri, Blush si Pudra

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) PRP: 120,00Β RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj Colorful Woodland 95 culori contine farduri pentru ochi, Blush si Pudra pentru obraz in nuante bogate, cu texturi metalice, stralucitoare sau mate. Fardurile sunt structurate pe 3 palete etajate, fiecare paleta continand cate 40 de culori, respectiv 15 de dimensiune mare. Culorile variaza de la alb/crem, nuante neutre sau culori inchise pentru smokey eyes, la nuante indraznete de roz sau verde.

Trusa Machiaj Colorful Woodland are farduri mate si satinate, ce se simt matasoase si fine pe suprafata pielii pleoapelor si se aplica uniform, frumos si neted. Formula lor blanda nu irita ochii. Sunt foarte durabile, pot rezista o zi intreaga fara sa se deterioreze, fiind, de asemenea, rezistente la apa.

Aceasta trusa de machiaj e dedicata atat profesionistilor, cat si incepatorilor, are toate culorile de care ai nevoie pentru a crea look-uri sofisticate sau delicate, pentru zi, seara sau orice eveniment. Carcasa sa neagra este portabila si simplu de transportat si utilizat.

Realizeaza sute de machiaje diferite, cu farduri luminoase sau inchise, in concordanta cu tinuta si personalitatea ta, folosind Trusa Machiaj Colorful Woodland!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review