Trusa Farduri Champagne Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2097

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Realizeaza un makeup reusit folosind Trusa Farduri Champagne Special Edition! Contine 15 farduri de pleoape cu textura mata si satinata, in nuante nude si vibrante.

Pulberile sunt macinate fin, fardurile se simt matasoase si au aderenta buna pe suprafata pielii. Rezista intreaga zi, fara a se deteriora sau intinde.

Exista in Trusa Farduri Champagne Special Edition nuante de roz palid si maro-uri, la care se adauga un neasteptat galben, care rupe linia. Astfel selectia iti ofera posibilitatea sa creezi combinatii surprinzatoare.

Toate aceste farduri au pigment puternic si capacitate foarte buna de blenduire. Consistenta lor este usor cremoasa, de aceea sunt foarte simplu de aplicat.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Carcasa acestei palete este una ultra-compacta si simplu de purtat in geanta, are oglinda integrata si inchidere magnetica. De aceea e accesoriul ideal pe care sa-l iei cu tine in geanta mereu pentru retusuri on the go.

Alege Trusa Farduri Champagne Special Edition si primesti un cadou surpriza!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review