Trusa Farduri Bronzed Mocha nuante neutre mate si sidefate

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Specialistii recomanda trusa de machiaj profesionala Trusa Farduri Bronzed Mocha nuante neutre mate si sidefate, incorporate intr-o cutie cu un design compact, trendy si deosebit de practic.

Felul in care arati poate dezvalui foarte multe despre personalitatea ta. Fie ca alegi un machiaj de zi, sau unul mai sofisticat, Trusa Farduri Bronzed Mocha te va ajuta sa ajungi la aspectul la care visezi.

Pigmentii ce imbogatesc cele 25 de farduri aduc un plus de sclipiri fermecatoare ochilor tai. Textura se simte matasoasa pe piele, pentru ca tu sa te simti confortabil si aranjata intreaga zi. Colectia de nuante iti dezvaluie cele mai seducatoare alegeri de nudes intense sau discrete.

Secretul frumusetii este fardul de ochi Bronzed Mocha, dispus in mai multe nuante, ce-ti permit sa le combini in cel mai creativ mod. Poti combina finisajele mate cu cele sclipitoare ca sa ajungi la rezultate spectaculoase.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Alege Trusa Farduri Bronzed Mocha nuante neutre mate pentru machiaje intense si seducatoare in fiecare zi!


Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review