Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Neutral

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90Β RON (TVA inclus) PRP: 100,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Neutral este o piesa de colectie pentru frumusetea ta! Paleta de makeup a devenit celebra in intreaga lume datorita succesului cu care a reprodus lucirea pretioasa a aurului prin pigmenti speciali. Astfel te vei putea bucura de machiaje unice ce imita reflexii metalice in culori bogate.

Ultra pigmentate, fardurile te poarta prin cele mai iubite nuante de culoarea pielii. Exploreaza arome colorate de boabe de cafea si de cacao, scortisoara, zahar brun, alun, vanilie, ciocolata neagra si altele.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Datorita nuantelor inspirate de umbrele pielii, trusa Beauty Glazed iti va amplifica frumusetea naturala. In plus, textura de calitate a fardurilor asculta cu mare precizie de miscarile pensulelor pentru un efect de blending perfect. Astfel culorile se vor pierde armonios unele intr-altele fara nicio linie de tranzitie intre ele.

Pulberile waterproof sunt matasoase, rezista intreaga zi pe pleoape. Ai la dispozitie 5 farduri sidefate si 9 farduri mate pentru a crea combinatii multi-dimensionale.

Reinventeaza-ti ritualul de makeup cu Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Neutral!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review