Trusa Farduri Beauty Glazed Must Have Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90ย RON (TVA inclus) PRP: 100,00ย RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2130

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri Beauty Glazed Must Have Palette te provoaca la machiaje superbe prin paleta sa calda de 35 de culori! Fardurile de calitate se fixeaza rapid pe piele pentru o aplicare usoara, intensitate maxima a culorilor si o rezistenta indelungata.

Paleta de farduri se preteaza pentru toate tipurile de piele si se poate mula pe orice dorinta de machiaj al pleoapelor. Colectia exclusivista de 22 de farduri mate si 13 farduri stralucitoare sustine stiluri diferite, de la clasicul machiaj nude la machiajul curcubeu.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa farduri este ideala pentru a te pregati de job, petrecere, nunta sau orice alt eveniment important din viata ta. Fardurile se imbina armonios intre ele pentru a-ti aduce satisfactia deprinderii tehnicii de blending.

Cand ai nevoie de multe selectii unice de culori pentru a-ti gasi inspiratia in fiecare dimineata, alege Trusa Farduri Beauty Glazed Must Have Palette!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review