Trusa Farduri 9 culori Eyeshadow USHAS Blue Eyes #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90Β RON (TVA inclus) PRP: 50,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ofera o stralucire unica ochilor tai prin texturi fine si delicate cu Trusa Farduri Metalic Blue Eyes 02!

Pentru un machiaj profesional creat cu usurinta chiar la tine acasa, opteaza pentru farduri cu acoperire maxima pe pleoape si nu se strang intre pliuri.

Paleta contine 2 farduri mate si 7 farduri sidefate, intens pigmentate. Le poti imbina intre ele astfel incat sa obtii look-uri diferite cu aceeasi paleta de farduri. Machiajul de zi sau de seara va fi de senzatie in culori vibrante, ce-ti vor evidentia expresivitatea privirii.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Ia cu tine trusa de make-up pentru a arata senzational indiferent ca esti la birou sau la o iesire in oras. Oglinda trusei te va ajuta sa-ti retusezi look-ul oriunde ai fi!

Trusa Farduri vine intr-o caseta metalica cu design electric in albastru cu insertii aurii. Poate fi tinuta lejer in geanta fara sa ocupe spatiu.

Adauga in cos Trusa Farduri 9 culori Eyeshadow USHAS Blue Eyes #02 si vei primi mai repede decat crezi o bijuterie de caseta cu umbre de efect pentru ochi!

Dimensiuni: 11 cm x 8 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review