Trusa Farduri 88 culori neutre Fraulein38 ROCK 'N FUN

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Adopta un look nou cu Trusa Farduri 88 culori neutre Fraulein38 ROCK 'N FUN si tenul tau va radia de stralucire, indiferent de momentul zilei!

Trusa contine o paleta de de 88 de nuante de farduri mate si sidefate, deosebit de persistente, cu aplicare lejera, fara a incarca pleoapa.

Trusa Farduri 88 culori neutre Fraulein38 are tonuri inspirate din natura si variaza de la cele mai deschise, la culori mai inchise, potrivite pentru a realiza cel mai bun machiaj de seara. Formulele au aderenta buna si nu se strang la baza pliului. Nuantele deschise aduc un plus de luminozitate ochilor, evidentiind frumusetea naturala.

Privirea ta va arata seducator daca ii vei oferi o nota de culoare, in concordanta cu make-up-ul pe care il vei alege. Fardul de ochi tip pudra este esential in ritualul tau de infrumusetare, nu trebuie sa eziti sa-l folosesti in fiecare zi. Astfel te vei  bucura, intotdeauna, de atentia celor din jurul tau.

Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment. Design-ul elegant al casetei de prezentare este completat de o oglinda încorporata si doua aplicatoare duble cu buretel.

Fii creativa in orice situatie te-ai afla, cu trusa de farduri marca Fraulein38 si tenul tau va fi luminos si radiant!


Dimensiune trusa: 28x19cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review