Trusa Farduri 80 culori farduri mate si sidefate Caribbean Sunset

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Vrei secretul crearii unui machiaj atragator? Trusa de farduri profesionala de la Fraulein38 iti prezinta paleta de 80 de culori vibrante ce vor aduce un plus stralucirii tale.Trusa cuprinde farduri mate si sidefate,  cu textura fina si pigmenti intensi, încorporaţi în micro-sfere, ce vor intensifica frumusetea ochilor tai. Gama iti pune la dispozitie  diferite tonuri, de la cele mai deschise, la nuante mai inchise.

Cutia are dimensiuni ergonomice, doua palete cromatice se pot detasa, pentru o mai buna utilizare.

Privirea ta va fi mai expresiva  daca o vei evidentia printr-un machiaj potrivit pentru ochi caprui, albastri sau verzi.  Evidentierea ochilor prin  corectarea si mascarea anumitor imperfectiuni se poate realiza prin diferite tehnici de make-up, pe care le vei descoperi utilizand paleta Fraulein38 Caribbean Sunset.

Culoarea trebuie aleasa in functie de nuanta irisului si daca ai ochii mai adanciti, aplica tonurile mai inchise catre coltul extern al ochiului. Pentru un efect special, aplica pigment cu particule stralucitoare pe centrul pleoapei mobile. Acestea sunt doar cateva sfaturi importante, de care trebuie sa tineti cont cand va machiati.

Trusa Farduri 80 culori farduri mate si sidefate Caribbean Sunset va ofera o gama variata de nuante ce va permite sa realizati nenumarate look-uri.


Dimensiune trusa: 28x19cm
Diametru fard: 1.9 cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review