Trusa Farduri 35 culori Chocolate Martini

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Obtine un machiaj elegant de zi sau de seara in nuante nude cu Trusa Farduri 35 culori Chocolate Martini! Inspira-te, in fiecare zi, din magia oferita de cele 35 de culori calde incorporate proportional in trusa de farduri.

Trusa de farduri Chocolate Martini este compusa din 35 de nuante de farduri mate si sidefate, o colectie de texturi catifelate, neutre, ultra rezistente. Sunt usor de aplicat si de blenduit, chiar si in pliul pleoapei.

Nuantele naturale de maro in tonuri mai inchise sau mai deschise, pot fi folosite si ca pudra de obraz sau pudra de contur. Gama variata de formule va evidentia frumusetea ochilor tai, pastrandu-le naturaletea si feminitatea.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa de make-up are un design compact, foarte practic, usor de transportat, chiar si in calatorii. Alege Trusa Farduri 35 culori Chocolate Martini pentru a realiza machiaje feminine si puternice!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review