REDUCERI DE PÂNĂ LA -75% CADOURI IN LUNA IUBIRII ❤️❤️❤️️ !
  
  
  
  
 Poze Trusa Farduri 252 culori Fraulein38 Special Edition Palette

  • Poze Trusa Farduri 252 culori Fraulein38 Special Edition Palette
  • Poze Trusa Farduri 252 culori Fraulein38 Special Edition Palette

Trusa Farduri 252 culori Fraulein38 Special Edition Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 190 RON Reducere 58%

Pret promotional: 79,90 RON


Vrei ca fiecare machiaj realizat să se ridice la standard profesionale, dar nu ai găsit niciodată trusa de farduri potrivită pentru tine?

Cu ajutorul Trusa Farduri 252 culori Fraulein38 Special Edition Palette, dorinţele tale vor deveni realitate!Create din cele mai bune ingrediente, cele 252 de farduri din paleta Fraulein38 Special Edition vor face faţă celor mai indrăzneţe asteptări. Prin gama variată de nuanţe şi texturi, această paletă are tot ceea ce îţi poţi dori de la o trusă de farduri!

Dispuse pe trei palete, fardurile din trusa de farduri de 252 de culori Fraulein38 conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere ce asigură o aderenţă perfectă şi un aspect impecabil al machiajului! Pigmentarea fardurilor este realizată la calitate superioară, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unei baze de machiaj.

Trusa de farduri conţine culori mate şi sidefate în proporţii egale, intensitatea culorilor şi acoperirea perfecta făcând din trusa de 252 de culori un vis devenit realitate.

Mai mult, culorile de bază din paleta de 252 de culori Fraulein38 pot fi folosite ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade!

Trusa Farduri are un design elegant al casetei de prezentare, astfel produsul de calitate din interior este completat cu o notă chic.

Fii cochetă şi machiază-te impecabil cu trusa de farduri în 252 de culori Fraulein38, iar zilele tale vor fi mereu colorate!Valabilitate: 36 luni de la deschidere


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Truse MachiajProduse recomandate