Trusa Farduri 180 culori Infinite Intrigues

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri 180 culori Infinite Intrigues iti propune o noua combinatie de culori in fiecare zi! Gratie vastei colectii de farduri, vei putea realiza orice model de machiaj iti propui.

Noua trusa de farduri aduna cele mai dorite culori indraznete si nude intr-un singur set. Alege dintre nuante apetisante de rosu, roz, albastru, galben si altele si realizeaza machiajele la care ai visat. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Fardurile de pleoape variaza de la deschis la inchis si se termina in finisaje ultra matasoase. Compozitia este fina, usoara si maleabila, pentru un rezultat luminos.

Fiecare din cele 180 de farduri de ochi este imbogatit cu pigmenti intensi pentru a pastra culoarea vie. Ingredientele sunt de inalta calitate pentru ca tu sa te bucuri de un machiaj de zi sau de seara rezistent.

Discreta sau iesita din comun, cu Trusa Farduri 180 culori Infinite Intrigues iti poti recrea orice versiune a ta pe care o doresti pe moment!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review