Trusa Farduri 180 culori Fraulein38 Rainbow Seven, 3 palete culori

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Eşti mereu în căutare de nuanţe noi, în trend? Îţi doreşti o trusă farduri care să te scoată din anonimat printr-o reverie de culori şi nuanţe?

Avem pentru tine noua trusă de farduri în 180 de culori Fraulein38 Rainbow Seven!

Trusa Farduri Rainbow Seven este formată din 180 de culori fascinante, ce acoperă o gamă versatilă de nuanţe, promiţându-ţi o apariţie încântătoare în orice moment.

Mixul de culori din interiorul trusei te vor propulsa direct în lumea modei, prin posibilitatea realizării unui machiaj plin de farmec, chiar la tine acasă.
Dispuse pe trei palete, fardurile din paleta Rainbow Seven conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere prin intermediul unei tehnologii de top, oferind aderenţa perfectă, un aspect omogen  şi impecabil al machiajului.

Intens pigmentate, cu o textura fină, rezista ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer. 

Trusa de farduri conţine culori mate şi sidefate în proporţii egale foarte rezistente, chiar şi în faţa intemperiilor vremii. 

Totodată, culorile de bază din paleta Rainbow Seven pot fi folosite ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade.
Design-ul elegant al casetei de prezentare se îmbină perfect cu produsul de calitate din interior, garantând pentru un machiaj durabil, de calitate.

Fii îndrăzneaţă şi machiază-te profesional cu trusa de farduri în 180 de culori Fraulein38 Rainbow Seven, iar zilele nu vor fi nicicând mai colorate!



Dimensiune trusa: 24cm * 16cm * 3 cm
Diametru fard: 1.9 cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review