Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Neutral Nude

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
37
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2218

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa farduri Fraulein38 Neutral Nude te va inspira in crearea a zeci de combinatii inedite pentru a-ti pune in evidenta frumusetea ochilor!

Trusa Farduri cuprinde 120 de nuante de farduri sidefate si mate in proportii egale cu ajutorul carora vei crea diverse look-uri, indiferent de ocazie.

Paleta contine o gama larga de nuante cu cele mai fine texturi, inspirate din bogatele culori naturale ale Pamantului, cu pigmenti usor de aplicat si de blenduit pentru a obtine cele mai bune tehnici de machiaj.

De subliniat ca nuantele de baza pot fi utilizate ca bronzer, eyeliner si iluminator pentru zona arcadei. Tonurile au efect de evidentiere delicata a ochilor. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment. Paleta imbina cele mai bune farduri, ce se aplica lejer pe pleoapa umeda sau uscata, pentru un plus de intensitate.

Va recomandam sa fiti mereu pregatite cu trusa farduride la Fraulein38, o colectie adorabila de culori calde, mate, dar și sclipitoare.


Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review