Trusa Contur si Iluminator Wild Watermelon Premium Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Regula de aur pentru o simetrie perfecta? Conturul si iluminarea fetei realizate cu succes cu noua Trusa Contur si Iluminator Wild Watermelon Premium Palette

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

In loc sa colectionezi o multitudine de produse pentru a adauga volum machiajului tau, acum te poti bucura de 6 produse cheie intr-o singura trusa! Paleta contine: 1 pudra bronzanta, 3 nuante de iluminator, 1 nuanta de blush, 2 nuante de pudra, 1 primer / baza de machiaj si un creion corector concealer. 

Trusa contine si accesorii cosmetice pe masura. Te vei bucura de o oglinda cosmetica, o pensula pentru aplicare machiaj si o carticica cu instructiuni de utilizare.

Alege Trusa Contur si Iluminator Wild Watermelon Premium Palette si te vei bucura de o colectie completa de efecte de lumninozitate si contur pentru tenul tau!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review