Trusa Contur si Iluminator Easy Match 02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Contur si Iluminator Easy Match 02 asigura conturarea si iluminarea fetei se face pentru a scoate in evidenta anumite trasaturi si pentru a estompa unele zone cu probleme, cu scopul de a crea forma perfecta a fetei si anume ovala.

Trusa Contur si Iluminator Easy Match 02 vine cu o formula special creata sa conserve luminozitatea naturala a pielii si sa stearga imperfectiunile, fara sa le acopere ca o masca.Contine un fard iluminator, un bronzer si 6 nuante de concealer perfecte pentru a contura fata si a acoperi imperfectiuni.

Trusa Contur si Iluminator ne ajuta sa scoatem in evidenta ceea ce ne place. Ne ajuta sa iluminam zonele frumoase. Dupa ce ai aplicat fondul de ten si pudra, continua cu iluminatorul. Aplica-l atent pe zonele pe care doresti sa le evidentiezi: arcada, sub arcul sprancenei, puntea nazala si arcul lui Cupidon.

Trusa Contur si Iluminator Easy Match ofera o usoara umbra aici, mai multa lumina acolo, asa se estompeaza defecte, se obtine un ten perfect si un look ca din reviste. Unul dintre cele mai de efect trucuri, folosit atat de make-up artisti cat si de femei in viata de zi cu zi, este conturare a fetei. Aceasta tehnica te ajuta sa iti pui in valoare trasaturile deja existente, dar are si avantajul de a subtia fata.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review