Suport pentru Pensule Machiaj Diamond Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Suportul pentru pensule Machiaj Diamond Collection se foloseste de un stil unic si extravagant pentru a-ti oferi un plus de ajutor dar si de farmec. De calitate premium Germania, este ideal pentru transportul si pastrarea pensulelor de machiaj in cea mai buna forma. 

Suport pentru Pensule Machiaj este realizat din materiale de calitate, waterproof, rezistente in timp si care pot fi curatate cu usurinta. Are un design modern, elegant sub forma de diamant sclipitor. Organizatorul din piele este perfect pentru pensulele de machiaj de dimensiuni complete. Poate fi folosit ca recipient si pentru alte produse cosmetice.

Acest suport pentru pensule a fost conceput pentru a fi functional, cat si pentru a pastra eleganta colectiei tale de cosmetice la nivel inalt. Acest suport pentru pensulele de machiaj pastreaza accesoriile in siguranta. Suportul pentru pensulele de machiaj este perfect pentru turism, calatorii in interes de afaceri, este rezistent la apa, usor de curatat si uscat rapid.

Suportul pentru Pensule Machiaj Diamond Collection cea mai buna alegere pentru calatorii si intretinerea pensulelor de machiaj!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review