Spray Fixare Machiaj Miss Rose Mist & Fix

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ca sa prelungesti frumusetea machiajului tau ai nevoie de Sprayul Fixare Machiaj Miss Rose Mist & Fix! Delicat cu pielea ta insa ferm cu fardurile, pudrele si lichidele cosmetice cand este vorba de durata lor, noua formula este cheia machiajului rezistent, profesional.

Sprayul fixator se simte lejer ca ultim strat al machiajului tau. Ofera un aspect final mat ce creeaza efectul dorit de naturalete si perfectiune. Datorita actiunii sale, machiajul tau se va mentine proaspat si vibrant pentru o zi intreaga. Noua formula de fixare are la baza o concentratie mai mare de oxigenare ce sporeste luminozitatea tenului. 

Femeile aleg cu incredere acest spray pentru fixarea machiajului datorita capacitatii sale de a preveni caderea pulberilor de fard. Fixeaza in loc la fel de bine si cosmeticele cremoase sau lichide. Astfel pielea se vede si se simte mai matasoasa.

Mai mult, aplicarea sprayului fixator reduce sansele ca machiajul tau sa se stranga in pliurile pleoapelor sau de-a lungul ridurilor. In plus, fiecare picatura genereaza hidratare profunda pentru tenul tau.

Mod de aplicare: Tine ochii inchisi si activeaza pulverizatorul in directia fetei de la o distanta de aproximativ 25 de centimetri. Acorda-i 20 de secunde pentru a incepe sa-si faca efectul. Un singur puf e suficient.

Bucura-te de un machiaj mai rezistent, mai hidratant cu Sprayul Fixare Machiaj Miss Rose Mist & Fix!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review