Spray Fixare Machiaj Aloe Fresh Perfect Setting

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iti doresti un machiaj impecabil, rezistent intreaga zi? Spray-ul Fixare Machiaj Aloe Fresh Perfect Setting fixeaza machiajul pe parcursul intregii zile. Vitamina E din compozitie reduce petele, estompeaza ridurile si da luminozitate tenului. Extractul de aloe vera hidrateaza si combate acneea.

Spray-ul Fixare Machiaj Aloe Fresh e usor de folosit, ofera o senzatie placuta de prospetime si confera pielii un aspect mat, ajutandu-te sa pastrezi tenul intact la variatii de temperatura sau efort fizic.

Se pulverizeaza o singura data, la finalul realizarii machiajului, de la distanta de 20-30 cm, pe intreaga fata, tinandu-se ochii inchisi.

Spray-ul de Fixare Aloe Fresh Perfect Setting este potrivit tuturor tipurilor de piele, actioneaza prin formarea unui scut fin nelipicios deasupra machiajului, protejandu-l de factorii ce duc la deteriorarea sau intinderea sa.

Este un spray delicat, imbogatit cu ingrediente active, ce poate fi folosit si ca primer, pentru reducerea porilor, In acelasi timp, face ca produsele de makeup sa aiba o mai buna aderenta. De asemenea, il poti folosi pentru a umezi pensulele inainte de aplica fardul de ochi, intensificand astfel puterea culorii sale.

Acest spray fixator are un miros placut si da un finisaj frumos tenului, absorbind pudra in exces, acesta constituind de altfel pasul final in realizarea machiajului. Formula fina se usuca rapid și ajuta la fixarea makeup-ului fara sa usuce pielea.

Cantitate: 130 ml



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review