Set machiaj ochi si buze Heartbreaker

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul machiaj ochi si buze Heartbreaker contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul contine urmatoarele produse cosmetice:

  • Ruj Lichid Mat este extrem de confortabil si usor de purtat, se usuca pana la matifiere si are proprietati intense de colorare si de transfer. Rujul lichid mat contine ingrediente bogate in antioxidanti si un complex exclusiv care ajuta la hidratarea intensa a buzelor. Formula usoara aluneca intr-un strat subtire si se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-un finisaj mat, fara transfer.
  • Lipstick Mat contine pigmenti in nuante calde care imbogatesc culoarea naturala a buzelor. 
    Obtine buze calde si seducatoare dupa o singura aplicare! Acest ruj are o culoare radianta care evidentiaza frumusetea naturala.
  • Creion pentru buze asigura buze saturate instantaneu cu pigmenti bogati si vii si cu un finisaj mat ca de catifea. Dimensiunea creionului pentru buze prevede aplicarea unui ruj cu comoditatea unui creion. Capatul usor conic si cremos este perfect pentru definirea si umplerea buzelor. Contine o formula non-uscare imbogatita cu vitamina E si emolienti pentru o textura cremoasa.
  • Creion Sprancene 2-in-1 - la un capat gasesti un creion de sprancene cu varf subtire de precizie iar la celalalt te asteapta o perie de ordonare si definire a firelor.
  • Eyeliner - iti ofera o privire seducatoare, ceea ce il face de nelipsit din make-up-ul de seara sau de ocazie.

Comanda acest set de makeup si vei primi si o ascutitoare!

Alege Setul machiaj ochi si buze Heartbreaker si te vei bucura de o super definire a machiajului tau in fiecare zi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review