Set Rujuri Lichide Mate Caramel Nude

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90Β RON (TVA inclus) PRP: 90,00Β RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Make-up Caramel Nude contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul Cadou cu produse cosmetice contine urmatoarele produse:

- Lipstick/ Baton Ruj Nude Mat - ofera buzelor finisaj mat, fin si matasos. Rujul nude-mat contine un complex antioxidant, si ofera o senzatie de catifelata pe buze pe tot parcursul zilei. Obtine buze cu volum si perfect mate!

- Rujul lichid mat contine o formula rece si confortabila de uzura, infuzata cu antioxidanti si un complex exclusiv ce ajuta la mentinerea hidratarii buzelor. Formula usoara aluneca intr-un strat subtire. Pe masura ce se fixeaza, culoarea, se intensifica intr-un finisaj mat. Rujul rezista timp indelungat pe buze. Acest Ruj lichid mat poate fi combinat cu un creion pentru buze daca iti doresti un aspect mai conturat.

Creion pentru buze - ideal pentru definirea si conturarea buzelor, poate fi aplicat atat singur cat si in combinatie cu luciu de buze sau ruj.

Eyeliner/ Creion pentru ochi - iti ofera o privire seducatoare, ceea ce il face de nelipsit din make-up-ul de seara, de zi sau de ocazie.

Creion sprancene - perfect pentru conturarea sprancenelor, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.

Acest set contine si o ascutitoare potrivita pentru toate creioanele din set.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review