Set Rujuri Lichide Mate 12 Culori Pretty Up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
109,90Β RON (TVA inclus) PRP: 250,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Rujuri Lichide Mate Pretty Up contine 12 nuante de rujuri lichide mate cu finish mat foarte rezistent, dispuse intr-o cutiuta tip ideala pentru transport si depozitare.

Odata aplicate, buzele tale vor avea un aspect catifelat, fara luciu. Acest ruj lichid mat nu usuca buzele deci il vei putea purta in fiecare zi. Cu acest set, te bucuri de 12 nuante diferite atat pentru un look de zi cat si pentru unul de seara. Vei gasi nuante neutre si nuante puternice de rosu, corai, puternic pigmentate.

Obtine un make-up perfect si buze fermecatoare cu set rujuri lichide mate special concepute pentru a se potrivi oricarei tinuta!

Rujul luchid mat se aplica intr-un strat subtire, confortabil si usor. Este foarte rezistent, contine ingrediente hidratante care ofera o senzatie confortabila, matasoasa si care nu usuca buzele. Rujurile lichide mate au efect mat, durabil si impermeabil, sunt foarte usor de indepartat cu ulei de curatare. Dupa aplicarea acestor rujuri lichide mate, veti obtine buze catifelate, hidratate.

Alege setul cu rujuri lichide mate preferat si vei obtine un zambet perfect!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review