Set Rujuri Lichide Mate 12 Culori Gold Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) PRP: 195,00Β RON
59
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

COMANDA in aceasta zi Setul de Rujuri Lichide Mate 12 Culori Gold Special Edition si primesti CADOU o Trusa Iluminator si Bronzer - SUMMER SOLSTICE.

Set Rujuri Lichide Mate Gold Special Edition contine 12 nuante de ruj mat lichid cu finish mat foarte rezistent, dispuse intr-o cutiuta tip poseta ideala pentru transport si depozitare.

Odata aplicate, buzele tale vor avea un aspect catifelat, fara luciu. Acest ruj lichid mat nu usuca buzele si il vei putea purta in fiecare zi.

Cu acest set, te bucuri de 12 nuante diferite atat pentru un look de zi cat si pentru unul de seara. Culorile trec de la nuantele neutre pentru un machiaj discret la nuante puternice de rosu, corai, puternic pigmentate. Pot fi purtate singure sau combinate pentru crea culoarea perfecta pentru orice ocazie.

Obtine un make-up perfect si buze fermecatoare cu setul de rujuri lichide mate special concepute pentru a se potrivi oricarei tinute! Rujul luchid mat se aplica intr-un strat subtire, confortabil si usor.

Alege setul cu rujuri lichide mate preferat si vei obtine un zambet perfect! Formula se remarca printr-o textura care nu usuca buzele, da volum maxim buzelor si rezista intreaga zi. Pigmentii sunt extrem de rezistenti si de concentrati. Buzele tale vor arata superb, iar look-ul va fi mereu remarcat. Aplicatorul este foarte usor de utilizat, cu peri fini, ce intind uniform produsul.

Rujul lichid mat contine o formula testata si reala de uzura imbogatita cu antioxidanti si un complex exclusiv care ajuta la mentinerea hidratarii buzelor.

Rujul lichid mat este non-uscare, intens pigmentat si ofera un finisaj uimitor. Contine o formula matasoasa care se aplica foarte usor, este rezistent la transfer si foarte confortabil. 

Alege Setul Rujuri Lichide Mate 12 Culori Gold Special Edition pentru a te bucura de colectia ta personala de cele mai moderne rujuri!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review