Set Rujuri Lichide Mat Famous

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
39,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Rujuri Lichide Mate Famous contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul cu produse cosmetice contine urmatoarele produse:

Lipstick / Baton Ruj Nude Mat contine pigmenti in coluri calde care imbogatesc culoarea naturala a buzelor. Obtine buze calde si senzitive pentru fiecare ton al pielii. Acest ruj are o culoare radianta care evidentiaza frumusetea naturala.

Rujul lichid mat este extrem de confortabil si usor de purtat, se usuca mat si are proprietati intense de colorare si de transfer. Rujul lichid mat de la Huda Beauty contine ingrediente bogate in antioxidanti si un complex exclusiv care ajuta la hidratarea intensa a buzelor.
Formula usoara aluneca intr-un strat subtire si se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-un finisaj mat, fara transfer.

Creion pentru buze asigura buze saturate instantaneu cu pimenti bogati si vii, cu un finisaj mat de catifea. Dimensiunea creionului pentru buze prevede aplicarea unui ruj cu comoditatea unui creion, iar capatul usor conic si cremos este perfect pentru definirea si umplerea buzelor. Contine o formula non-uscare imbogatita cu vitamina E si emolienti pentru o textura cremoasa. 


Eyeliner / Creion pentru ochi este radiant, contine un amestec de ulei mineral si aluneca foarte usor iti ofera o privire seducatoare, ceea ce il face de nelipsit din make-up-ul de seara sau de ocazie.

Creion sprancene - perfect pentru conturarea sprancenelor, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.

Acest set mai contine si o ascutitoare potrivita pentru toate creioanele din acest set.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review