Set machiaj ochi si buze Rose Pink Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set machiaj ochi si buze Rose Pink Special Edition contine produse cosmetice variate, calitate premium garantata pentru un machiaj perfect.

Setul de machiaj ochi si buze include urmatoarele produse:

- Ruj Lichid Mat si Baton Ruj Mat 2 in 1 - este foarte confortabil, are proprietati intense de colorare si ofera buzelor un finisaj mat. Formula rece si confortabila este infuzata cu antioxidanti si un complex exclusiv pentru a ajuta la mentinerea hidratarii buzelor. Formula usoara si cremoasa permite o acoperire perfect cu un strat subtire care se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-o culoare mata.


- Creion pentru buze - alege creionul tau preferat de catifea care ofera instantaneu impactul unui ruj mat cu spontaneitatea unui creion. Creionul de buze ofera buzelor o culoare intensa, textura fina si catifelata.

- Rimel/Mascara - Mascara ofera genelor tale volum intens, incarcare dramatica si lungimea dorita. Pensula pentru gene permite o alunecare neteda, un volum matasos.


- Eyeliner lichid culoarea negru - ofera o culoare intensa si o uzura impermeabila de pana la 12 ore, trasarea precise liniile deasupra genelor.


- Gel Contur ochi in culoarea Negru - perfect pentru un machiaj îndrazneţ “ochi de pisică”, dar şi pentru trasarea liniilor fine ale unui machiaj natural.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review