Set Ruj Lichid Mat + Creion Buze School Girl

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Conturarea ireprosabila va insoti mereu culoarea seducatoare cu Setul Ruj Lichid Mat + Creion Buze School Girl! Descopera trucul din spatele machiajului perfect al buzelor cu un ruj rezistent la transfer si un creion de contur al buzelor in aceeasi nuanta.

Rujul apare intr-o forma lichida ce ascunde ingrediente hidratante si matasoase. Odata aplicat in strat subtire pe piele, ii vor trebui doar cateva momente sa se transforme intr-un ruj mat rezistent la transfer. Chiar si fara retusuri, acesta va rezista pe buze intreaga zi.

Textura pe care o vei simti o zi intreaga pe buze este aerata si se aseamana cu o spuma hidratanta. Dintr-o singura miscare, pigmentul rezistent se fixeaza perfect pe piele si doar un produs demachiant il va indeparta.

Primul pas este sa folosesti creionul de buze pentru a-ti trasa conturul seducator al buzelor. Datorita formulei dense si cremoase, creionul intareste rezistenta rujului la transfer incapsulandu-l in cadrul perfect. Al doilea pas este aplicarea rujului de buze incepand cu arcul lui Cupidon.

Ofera-i zambetului machiajul perfect cu Setul Ruj Lichid Mat + Creion Buze  School Girl!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review