Set Ruj Lichid Mat + Creion Buze Red

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Conturarea ireprosabila va insoti mereu culoarea seducatoare cu Setul Ruj Lichid Mat + Creion Buze  Red! Descopera trucul din spatele machiajului perfect al buzelor cu un ruj rezistent la transfer si un creion de contur al buzelor in aceeasi nuanta.

Rujul apare intr-o forma lichida ce ascunde ingrediente hidratante si matasoase. Odata aplicat in strat subtire pe piele, ii vor trebui doar cateva momente sa se transforme intr-un ruj mat rezistent la transfer. Chiar si fara retusuri, acesta va rezista pe buze intreaga zi.

Textura pe care o vei simti o zi intreaga pe buze este aerata si se aseamana cu o spuma hidratanta. Dintr-o singura miscare, pigmentul rezistent se fixeaza perfect pe piele si doar un produs demachiant il va indeparta.

Primul pas este sa folosesti creionul de buze  pentru a-ti trasa conturul seducator al buzelor. Datorita formulei dense si cremoase, creionul intareste rezistenta rujului la transfer incapsulandu-l in cadrul perfect. Al doilea pas este aplicarea rujului de buze incepand cu arcul lui Cupidon.

Ofera-i zambetului machiajul perfect cu Setul Ruj Lichid Mat + Creion Buze  Red!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review