-70% ♥ Îndrăgostiți de REDUCERI. Prinde ofertele speciale️!
  
  
  
  
 Poze Set Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Antique Ruby #03

Set Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Antique Ruby #03

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 75,00 RON Reducere 67%

Pret promotional: 24,90 RON

Vezi si alte produse din categoria: Paleta / Set Rujuri

Sarbatoreste contururile precise de ochi si buze cu Setul Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Antique Ruby #03! Brandul international Kiss Beauty iti pune la dispozitie un kit ingenios cu produse cosmetice de calitate pentru a-ti colora buzele si a-ti trasa conturul perfect de buze si ochi.

Vedeta principala a acestui set este rujul lichid mat Kiss Beauty. Produsul continua sa cucereasca inimi datorita pigmentilor rezistenti de culoare ultra-bogata. Rujul mat acopera buzele in textura densa insa hidratanta pentru un look indraznet de-a lungul intregii zile.

Creionul de buze are un design clasic insa formula ce-i alimenteaza culoarea pigmentata incorporeaza cele mai moderne inovatii in domeniul de beauty. Este waterproof iar finisajul va rezulta intr-o culoare intensa, mata, in aceeasi nuanta cu rujul.

Setul de machiaj este completat cu un creion de ochi de calitate premium. Culoarea cremoasa contureaza cu precizie pleoapele fara a fi nevoie de o apasare prea viguroasa. Creionul de ochi este ultima piesa dintr-un machiaj rafinat si bine evidentiat.

Alege Setul Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Antique Ruby #03 si te vei bucura de propriul tau kit de beauty pentru buze si ochi!


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00Detalii produs


Categorie: Paleta / Set RujuriProduse recomandate