Set Primer, Ser pentru Elasticitate&Hidratare, Ser Reparator Colagen Kiss Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
[5]
44,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2771

Descriere

Cum poti avea un ten perfect care sa aiba un aspect luminos, stralucitor si plin de vitalitate? Set Primer, Ser pentru Elasticitate&Hidratare, Ser Reparator Colagen Kiss Beauty este cea mai noua inovatie in materie de ingrijirea pielii. Contine trei produse care vor oferi pielii tale toate ingredientele de care are nevoie pentru a face fata provocarilor cotidiene. Datorita formulei pe baza de aur si colagen ridurile sunt vizibil atenuate iar gradul de hidratare si elasticitate al pielii este mult imbunatatit.

Primerul netezeste perfect tenul, il pregateste pentru aplicarea fondului de ten si prelungeste rezistenta acestuia. Formeaza imediat o bariera intre piele si machiaj, lasand tenul protejat, dar lejer. Contine particule fine de aur ce asigura hidratarea tenului si refacerea elasticitatii pielii. Este potrivit pentru orice tip de ten.

Serul pentru Elasticitate&Hidratare regenereaza, echilibreaza si actioneaza in profunzime pentru o piele mai fina si mai sanatoasa. Dupa aplicare, reda tenului senzatia de confort si hidratarea necesara. In plus, ajuta la refacerea barierei cutanate naturale.

Serul Reparator Colagen ofera luminozitate imediata, hidrateaza intens si datorita continutului de colagen amplifica puterea procesului natural de reinnoire celulara. Pielea este mai catifelata, mai hidratata, mai revitalizata. Acest ser favorizeaza productia de colagen, unul dintre ingredientele cele mai importante pentru intretinerea pielii.


Bucura-te de un ten fara cusur in doar trei pasi simpli! Alege Set Primer, Ser pentru Elasticitate&Hidratare, Ser Reparator Colagen Kiss Beauty!


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2771
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
G
Grațiela Denisa
20 sept. 2023
Foarte mulțumită
G
Grațiela Denisa
20 sept. 2023
Sunt la a treia comandă și sunt foarte mulțumită am comandat un set de 22 de pensule plus o trusă profesională de machiaj și am primit cadou un săculeț pentru pensule și o pensetă profesionala,un corector de cearcăne plus cardul de 10%reducere fiind al doilea card de reducere . Acum câteva zile am comandat kitul de epilare și am primit cadou un eilyner plus card . Vă mulțumesc frumos pentru tot.Astept altă comandă acum.
V
Violeta Vilceanu
27 iun. 2023
Achizitie verificata
Mulțumesc!
A
Ana S.
26 mai 2023
Achizitie verificata
Recomand!!
O
Ocneanu Alexandra Carmen
07 mar. 2023
Achizitie verificata
Superb🥰🥰🥰
M
Matei Zenovica
17 mar. 2023
Buna ziua! Am cumpărat setul Kiss Beauty dar nu scrie instrucțiunile cum se folosește? Trebuie sa pun sapuletele cele mici in cel mare sa le amestec
I
Imola
06 mai 2023
Cele 2 mici sunt seruri, deci se folosesc după curățarea feței, înainte de primer. După vine primerul și machiajul. Logic.