Set Machiaj Wild White Leopard + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
84,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
29
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Wild White Leopard este o colectie de cosmetice special selectate pentru modele elegante si distinse pentru machiajul ochilor, tenului si al buzelor!

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 16 culori Delightful Premium Edition contine farduri mate si sidefate. Sunt perfecte atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural si elegant, cat si pentru unul de seara. Nuantele nude sunt create conform dorintelor femeilor in materie de farduri de ochi.
  • Setul de 20 pensule de machiaj Luxury Maroon, calitate premium, iti aduce la tine acasa posibilitatea realizarii unui machiaj precis şi detaliat. Vei obtine rezultate la standarde profesionale!
  • Trusa de Blush Peach Season asigura o acoperire ideala! Promite sa scoata in evidenta trasaturile fetei in cel mai placut mod. Nuantele de maro pot fi folosite si la conturarea fetei, adaugand un plus de culoare si stralucire naturala tenului tau. 

CADOU - Ruj Mat Beautiful Lipstick Colors

CADOU - Rimel Music Flower - Volume Lasting

CADOU - Buretel Cosmetic special


Alege Set Machiaj Wild White Leopard si vei primi o intreaga colectie fabuloasa de machiaje si pensule machiaj pentru ochi, ten si buze!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review