Set Machiaj Tropical Beauty + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Tropical Beauty + CADOU te ajuta sa fii mereu gata sa pretuiesti fiecare moment din viata ta cu un machiaj remarcabil, pe masura! Pachetul iti pune la dispozitie o colectie pretioasa de farduri ochi, rujuri rezistente si eyelinere. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa farduri 40 culori vii mate si sidefate Fraulein38 Orchid Dream  este alegerea perfecta pentru un look in culori neutre, potrivit pentru orice moment al zilei. Fardurile sunt variate, de la tonuri de galben, albastru, corai, verde, roz, la tonuri mai inchise, gri, negru sau maro.
  • Trusa Iluminator, Pudra Contur, Bronzer in 3 culori - Sisters - Formula special creata, cu o textura fina si matasoasa, are si efect de iluminator, iar subtonurile calde improspateaza tenul si ii ofera naturalete. 
  • Set Sprancene 3 in 1, Fard sprancene, Gel + Pensula aplicare pentru sprancene frumoase si bine definite! Cu o textura moale si usor de aplicat, gelul este folosit pentru a evidentia forma sprancenelor. Acest produs poate ajusta sprancenele rapid si precis, adaugand volum si forma. 

CADOU - Paleta 15 nuante Concealer 3D Radiance


Ai incredere in Set Machiaj Tropical Beauty + CADOU si potentialul sau de a-ti accentua frumusetea in culori fermecatoare si texturi matasoase!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review