Set Machiaj Trendsetter + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
62,90 RON (TVA inclus) PRP: 125,00 RON
49
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Trendsetter este motivul pentru care vei avea toate elementele necesare realizarii unui machiaj superb chiar la tine acasa! Te vei bucura de o SUPER paleta cu o multime de culori atragatoare de ochi, pensule machiaj de calitate superioara si multe altele. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa farduri 50 culori mate si sidefate cu blush Fraulein38 Trendsetter cuprinde 40 de nuante mate si sidefate. Particulele sunt foarte fine, intens colorate, persistente si cu aplicabilitate uniforma. Fardurile se imbina armonios rezultand culori unice.

Cea de-a doua paleta cuprinde varietati diferite de blush si pudra. Acestea se adapteaza oricarui tip de ten. Paletele trusei de machiaj pot functiona si individual. Are un design ergonomic, putand fi luata si depozitata in diferite locuri.

  • Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 ofera o gama profesionala de instrumente practice si indispensabile obtinerii unui machiaj ca la carte. Pensula mare, pufoasa, de blush are o constructie solida, dar in acelasi timp matasoasa, ce asigura aplicarea uniforma a particulelor de pudra, fara a incarca tenul.

Formulele pudra pentru ochi sau sprancene, rujurile se vor aplica cu instrumentele cu par scurt si solid. Sprancenele vor lua forma dorita cu ajutorul periutei de sprancene. Aceasta pensula mai poate fi folosita si la separarea genelor dupa mascara.

Alege culoarea preferata a pensulelor cu ajutorul selectorului de sub pret!


CADOU - Paleta 10 nuante de Ruj si Gloss cu pensula de aplicare

CADOU - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV

CADOU - Buretel cosmetic special


Alege sa-ti modernizezi colectia de machiaje cu Set Machiaj Trendsetter + CADOURI


ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review