Set Machiaj Supreme Look + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0266

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Supreme Look + CADOURI este inspiratia de care ai nevoie in fiecare zi pentru a crea cele mai frumoase si trendy machiaje. Contine produse cosmetice de calitate care rezista intreaga zi si iti pun in valoare feminitatea. Fardurile sunt foarte bine pigmentate, catifelate si se aseaza perfect pe piele.  

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri UCANBE Nirvana Rebirth - contine 15 culori intense de farduri de pleoape, ideale pentru orice moment al zilei.  Acopera o gama larga de nuante puternice si indraznete, fiind un mix perfect intre fardurile mate si cele sidefate. Paleta contine si nuante neutre, potrivite pentru a crea efecte de tranzitie si iluminare, indispensabile unor machiaje 3D.
  • Set 20 pensule machiaj SensoPRO Milano Travel Back to Black + CADOU saculet depozitare - te va sustine in fiecare pas al machiajului tau. Au o rezistenta mare la curatare si nu pierd peri. Sunt fine si delicate cu tenul tau, au o atingere catifelata si matasoasa. 

  • Mascara Volume Curl - S.F.R. Color - Get Big Lashes #02 - este unul dintre cele mai iubite produse de machiaj! Formula speciala asigura separarea precisa a genelor, oferind un maximum de volum. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese.

CADOU - Portfard Travel LUXORISE (nuante in functie de stocul disponibil)

CADOU - Pudra Iluminatoare Kiss Beauty Insta Glow (nuante in functie de stocul disponibil)


Alege Set Machiaj Supreme Look + CADOURI si te vei bucura de machiaje irezistibile si pline de culoare! 


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0266
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review